Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamer spiegelkast op maat gemaakt

Binnenzijde aluminium badkamer spiegelkastEen mooie spiegelkast zorgt voor een strakke uitstraling in de badkamer. Bovendien is een spiegelkast erg praktisch!

De zoektocht naar een badkamer spiegelkast die precies in jouw badkamer past, kan soms lastig zijn. Misschien heb je wel een precieze breedte in gedachte en kun je dat niet vinden. Met een spiegelkast op maat hoeft dat geen probleem meer te zijn. In slechts een paar stappen stel je eenvoudig je spiegelkast op maat samen. Niet alleen de breedte en hoogte kun je doorgeven, maar ook het aantal spiegeldeuren, licht design, spiegelverwarming, klok, make-up spiegel en Bluetooth muzieksysteem.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in:
Telefoon: 035-8884851
WhatsApp: 06-83343103
Email: info@badkamerspiegelkasten.nl

Onze spiegelkasten zijn 14,5 cm diep en volledig opgebouwd uit aluminium delen. Dit zorgt voor een luxe en degelijk eindresultaat. De dubbelzijdig gespiegelde spiegeldeuren zijn vervaardigd uit het spiegelglas van AGC, 1 van de grootste glasfabrikanten ter wereld. De spiegeldeuren zijn voorzien van fijne softclose scharnieren, zodat deze geruisloos en gedempt sluiten.

De levertijd is 20 tot 30 werkdagen (afhankelijk van de gekozen opties).

Aanvraag formulier spiegelkast op maat

Voor een spiegelkast op maat met een specifieke maatvoering of lichtdesign ontvangen wij graag uw gegevens en specificaties. Wij informeren u vervolgens, geheel vrijblijvend, per e-mail of telefonisch over de prijs en de mogelijkheden etc. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Houdt u er svp rekening mee dat de prijs van een spiegelkast op maat 50% tot 100% hoger ligt dan een standaard voorraad spiegelkast (afhankelijk van de gekozen opties). Bij maatwerk dienen er specifieke tekeningen te worden gemaakt, machines te worden ingesteld etc. De benodigde productie tijd is hierdoor aanzienlijk langer. De standaard maten laten we per 40 stuks produceren waardoor de kosten aanzienlijk lager liggen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.