Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamer spiegelkast met verlichting 80 cm

Iedere moment genieten van optimale lichtopbrengst voor het scheren en make-uppen en al je toiletspullen binnen handbereik? Dan zijn onze badkamer spiegelkasten met verlichting (80 cm) de ideale partner in je badkamer. DesignSpiegels.nl biedt je een groot aantal stijlvolle badkamerspiegelkasten met verlichting met een breedte van 80 cm, ideaal voor de middelgrote tot grote badkamer. Jouw ideale badkamerpartner zit er vast tussen!

Badkamer spiegelkast met verlichting (80 cm) voor de complete ervaring

Ga jij voor een badkamer spiegelkast met verlichting (80 cm)? Dan haal je het beste uit je spiegel. Ingebouwde spiegelverlichting zorgt ervoor dat je iedere ochtend en avond zorgeloos kunt make-uppen en scheren, mede omdat het licht direct op het gezicht schijnt. Door de kast achter de spiegel zorg je bovendien dat al je toiletspullen uit het zicht zijn en binnen handbereik: dat is netjes en handig. Een badkamer spiegelkast met verlichting met een breedte van 80 cm is ruim voldoende om je toiletspullen in op te bergen.

Onze collectie badkamer spiegelkasten met verlichting 80 cm

Is de ideale (breedte)maat van je badkamer spiegelkast 80 cm? En moet er ook verlichting in? Dan zit je goed bij DesignSpiegels.nl. Wij hebben namelijk diverse badkamer spiegelkasten met verlichting (80 cm). Deze spiegelkasten hebben diverse soorten verlichting, waaronder speelse verlichting over meerdere verlichtingsvlakken, verticale of horizontale lichtbanen en indirecte verlichting aan de onderzijde. Zit de ideale spiegelkast met verlichting (80 cm) er toch niet tussen? Dan kunnen wij ook een spiegel voor je op maat maken, met alle opties die jij belangrijk vindt!

Badkamer spiegelkasten met nog meer opties

Verlichting is niet de enige optie op onze badkamer spiegelkasten. Bij DesignSpiegels.nl kun je badkamerspiegels en spiegelkasten kopen met onder meer verwarming, sensor, stopcontact, muziek en digitale klok. Met deze opties haal je alles uit je badkamerspiegel en maak je je ochtend- en avondritueel nog prettiger!

Service van DesignSpiegels.nl

Op zoek naar een badkamer spiegelkast met verlichting (80 cm)? DesignSpiegels.nl heeft spiegelkasten in 80cm paraat met diverse soorten (ingebouwde) verlichting en vele andere opties.

 

Bestel je favoriete badkamer spiegelkast op DesignSpiegels.nl en laat deze gratis bij je thuisbezorgen. En met 14 dagen bedenktijd kan die altijd nog terug. Bekijk ook onze SALE voor badkamer (en toilet) spiegelkasten tegen scherpe prijzen. Bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen!
 

Andere categorieën: