Badkamerspiegel met scheerspiegel verlichting en spiegelverwarming 100×70 cm

 • Inclusief vergrootspiegel met rondom dimbare verlichting
 • Inclusief spiegelverwarming, handig!

 409,00

Aantal

Deze badkamerspiegel is 100 cm breed, 70 cm hoog en van vele opties voorzien, zoals: ingebouwde scheerspiegel met rondom verlichting, spiegelverwarming en een sensorschakelaar met handige dimfunctie.

 • Specificaties
 • Reviews
 • Technische tekening
 • Bezorging en betaling
 • Breedte 100 cm
  Hoogte 70 cm
  Diepte Slechts 3 cm
  Dikte spiegelglas 5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen
  Achterframe Degelijk en luxe aluminium achterframe, valt 1,5 cm binnen de spiegel voor een fraai zwevend effect
  Verlichting Warm witte hi-power LED verlichting aan de bovenzijde, hoge lichtopbrengst, energiezuinig en lange levensduur
  24V 24V verlichting heeft een hogere lichtopbrengst en langere levensduur ten opzichte van 12V verlichting
  Dimbaar
  Spiegelverwarming
  Geïntegreerde make-up/ scheerspiegel inclusief rondom verlichting
  Sensor schakelaar met dimfunctie In- en uitschakelen van de verlichting middels aan/uit sensorschakelaar met handige dimfunctie aan de onderzijde van de spiegel (15-20 cm vrije ruimte benodigd)
  Wipschakelaar In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de onderzijde van de spiegel (10 cm rechts van de sensorschakelaar, zie foto)
  Bluetooth muzieksysteem Optioneel verkrijgbaar met een ingebouwd Bluetooth muzieksysteem met 1 of 2 speakers. Neem voor meer informatie contact met ons op!
  IP44
  CE
  Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Garantie 2 jaar
  Gratis verzekerde verzending
  Levertijd Slechts 1 tot 2 werkdagen

  Schaere - designated functionalityLED verlichting
  De warm witte verlichting aan de bovenzijde van de spiegel heeft een hoge lichtopbrengst en schijnt door een 2,5 cm brede gesatineerde strook. Hiermee wordt zowel de ruimte als het gezicht goed uitgelicht. Daarnaast is ook de make-up spiegel verlicht, ideaal bij het scheren of make-uppen!
  De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

  Sensorschakelaar met dimfunctie
  De aan-uit sensorschakelaar  bevindt zich, uit het directe zicht, onderaan de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een handige dimfunctie, zodat u de lichtsterkte van de verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Deze stand wordt automatisch opgeslagen.

  Spiegelverwarming
  Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze badkamerspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm rechts van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

  Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

  Productfoto
 • DHLBezorg informatie
  Dit artikel wordt gratis en verzekerd verzonden met DHL. De levertijd is slechts 1 tot 2 werkdagen. U ontvangt vooraf een email met daarin de track en trace informatie.


  B
  etaalwijzeBetaalmogelijkheden
  Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (Nederland)
  • Bancontact Mister Cash (België)
  • Overschrijving per bank
  • Achteraf Betalen (gratis)logo-Achteraf-betalen
  • PayPal (gratis)
  • Creditcard (gratis)


  Stichting Webshop KeurmerkHet retourproces

  Als klant in een webwinkel heeft u het recht om producten retour te sturen zonder opgaaf van reden en uw geld terug te krijgen. Dit dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons te worden aangegeven. De kosten van retourzending bij deze retouren zijn voor de klant. Indien u van ons een product hebt ontvangen, waarvan blijkt dat het niet aan uw verwachtingen voldoet, verzoeken we u aan ons een email te sturen waarin u dit kenbaar maakt. Wij zullen u een retournummer en retouradres geven. Zodra het product door ons in ontvangst is genomen en is gecontroleerd, zullen we het factuurbedrag terugstorten op het rekeningnummer van waar de betaling bij ons was ontvangen.


  Klantenservice De SpiegelfabriekHeeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
  Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

  • Nederland: 035-8884851 of info@designspiegels.nl
  • België: 03-8085077 of info@designspiegels.be