Luxe design badkamer spiegel met verlichting verwarming en sensor 160×60 cm

 • Fraaie brede design spiegel
 • Inclusief handige verwarming

 499,00

Aantal

Deze luxe design spiegel is 160 cm breed en rondom voorzien van een 2 cm brede strook verlichting, erg stijlvol! Een goede lichtopbrengst is daardoor gegarandeerd. De geïntegreerde verwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat na bv het douchen.

 • Specificaties
 • Reviews
 • Technische tekening
 • Bezorging en betaling
 • Breedte 160 cm
  Hoogte 60 cm
  Diepte Slechts 3,3 cm
  Dikte spiegelglas 5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen
  Achterframe Gebouwd op een degelijk frame, welke is voorzien van geïntegreerde ophanggaten
  Verlichting Rondom voorzien van warm witte hi-power LED verlichting , hoge lichtopbrengst, energiezuinig en lange levensduur
  24V 24V verlichting heeft een hogere lichtopbrengst en langere levensduur ten opzichte van 12V verlichting
  Dimbaar
  Spiegelverwarming
  Sensor schakelaar met dimfunctie In- en uitschakelen van de verlichting middels aan/uit sensorschakelaar aan de onderzijde van de spiegel (15-20 cm vrije ruimte benodigd)
  Wipschakelaar In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de onderzijde van de spiegel (10 cm rechts van de sensorschakelaar, zie foto)
  Bluetooth muzieksysteem Optioneel verkrijgbaar met een ingebouwd Bluetooth muzieksysteem met 1 of 2 speakers. Neem voor meer informatie contact met ons op
  IP44
  CE
  Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Garantie 2 jaar
  Gratis verzekerde verzending
  Levertijd Slechts 1 tot 2 werkdagen

  Schaere - designated functionalityLED verlichting
  Bij dit model is de warm witte LED verlichting rondom gemonteerd, hetgeen zorgt voor een zeer goede lichtopbrengst. Dit is ideaal bij het scheren of het opdoen van make-up.

  Sensorschakelaar
  De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging onder de aan/uit sensorschakelaar. Door de hand langer onder de sensor te houden, zal de verlichting dimmen. De laatste stand wordt automatisch opgeslagen.

  De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, gecentreerd onderaan de spiegel. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

  Spiegelverwarming
  Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze badkamerspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm rechts van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

  Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

  Productfoto
 • DHLBezorg informatie
  Dit artikel wordt gratis en verzekerd verzonden met DHL. De levertijd is slechts 1 tot 2 werkdagen. U ontvangt vooraf een email met daarin de track en trace informatie.


  B
  etaalwijzeBetaalmogelijkheden
  Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (Nederland)
  • Bancontact Mister Cash (België)
  • Overschrijving per bank
  • Achteraf Betalen (gratis)logo-Achteraf-betalen
  • PayPal (gratis)
  • Creditcard (gratis)


  Stichting Webshop KeurmerkHet retourproces

  Als klant in een webwinkel heeft u het recht om producten retour te sturen zonder opgaaf van reden en uw geld terug te krijgen. Dit dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons te worden aangegeven. De kosten van retourzending bij deze retouren zijn voor de klant. Indien u van ons een product hebt ontvangen, waarvan blijkt dat het niet aan uw verwachtingen voldoet, verzoeken we u aan ons een email te sturen waarin u dit kenbaar maakt. Wij zullen u een retournummer en retouradres geven. Zodra het product door ons in ontvangst is genomen en is gecontroleerd, zullen we het factuurbedrag terugstorten op het rekeningnummer van waar de betaling bij ons was ontvangen.


  Klantenservice De SpiegelfabriekHeeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
  Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

  • Nederland: 035-8884851 of info@designspiegels.nl
  • België: 03-8085077 of info@designspiegels.be