Sluiten

Helaas, er zijn geen resultaten die overeenkomen met je zoekopdracht. Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw ideale spiegel.

Bekijk ons volledige aanbod

Nieuws


Hieronder treft u leuke en informatieve nieuwsfeiten rondom onze spiegels en projecten.

mei 2021

Tiny House Battle RTL4

In het najaar start het bouwprogramma Tiny House Battle op RTL4. In het programma draait alles om de beste bouwers van mini-woningen.

De Spiegelfabriek steunt Team Kasper met een fraaie ronde badkamerspiegel!

januari 2021

Center Parcs vernieuwt cottages

Center Parcs gaat zijn parken flink vernieuwen, zodat deze meer in de smaak vallen bij de moderne vakantieganger. Daarbij wordt de badkamer uiteraard ook aangepakt!

De Spiegelfabriek mag de badkamer spiegels leveren voor verschillende parken in Nederland, België en Duitsland. Center Parcs heeft hierbij gekozen voor een trendy ronde LED spiegel met spiegelverwarming.
Center Parcs LED badkamer spiegel

augustus 2020

Ovalen badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Na het succes van de ronde spiegel kan een ovalen variant natuurlijk niet achterwege blijven!

Deze week hebben we een stijlvolle ovalen badkamerspiegel aan onze website toegevoegd. Deze spiegel is 120 cm breed en 70 cm hoog. Naast de praktische 24V verlichting is de spiegel voorzien van spiegelverwarming en een touch schakelaar met geïntegreerde dimfunctie, handig!

Liever een ovalen spiegel zonder verlichting, maar met een industriële look? Ook dat kan! Zie hier voor onze ovalen badkamer spiegels met industriële rand.

oktober 2019

Mariott Beach Resort Piscamar Curaçao

Voor dit fraaie hotel op Curaçao heeft De Spiegelfabriek de badkamer spiegels mogen verzorgen. Zie hieronder het resultaat!

juli 2019

Badkamer spiegel met zwarte rand

Het is de trend van dit moment: een badkamer met zwarte accessoires! Daarbij kan een spiegel met zwarte rand natuurlijk niet ontbreken. Onlangs hebben we een aantal nieuwe spiegels met zwart kader aan ons assortiment toegevoegd.

Deze nieuwe spiegels zijn uitgevoerd met een 4 mm dik mat zwart gepoedercoat metalen frame. Hierdoor hebben deze spiegels een stoere en industriële uitstraling.

mei 2019

Nieuw! Spiegel met RGB LED kleurenwissel

Wilt u graag wat kleur in uw badkamer aanbrengen? Denkt u dan eens aan een spiegel met RGB LED kleurenwissel! Hierbij schijnt de RGB verlichting sfeervol rondom over de wand. 

Deze RGB spiegel wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee bepaalt u zelf de gewenste kleur en kunt u zelfs de verlichting dimmen, handig!

januari 2019

Badkamer spiegelkasten met verlichting, verwarming en muziek systeem

Op zoek naar een badkamer spiegelkast met verlichting en verwarming? Op onze website www.badkamerspiegelkasten.nl treft u een ruim assortiment LED spiegelkasten voor in de badkamer. Deze kunnen zelfs worden uitgevoerd met een Bluetooth muzieksysteem met 2 waterdichte speakers van maar liefst 40W.

augustus 2018

Onlangs hebben wij weer een aantal mooie referenties mogen toevoegen!

  • American Hotel, Amsterdam – badkamer LED spiegels
  • Perry Sport, Rotterdam, Amsterdam – passpiegels
  • DeLaMar theater, Amsterdam – visagie spiegelwanden
  • Hotel Nassau, Breda – badkamer LED spiegels
  • The Crown, Eindhoven – badkamer LED spiegels
  • Holiday Inn Arena, Amsterdam – badkamer LED spiegels
  • De Bijenkorf, Rotterdam, Amstelveen – passpiegels
  • Theater aan het Vrijthof, Maastricht – visagie spiegelwanden
  • Muziektheater Stopera, Amsterdam – visagie spiegels
  • City Garden hotel, Amstelveen, badkamer LED spiegels
  • Golden Tulip Hotel Central, Den Bosch – badkamer LED spiegels
  • Inter Scaldes, Kruiningen – badkamer LED spiegels
  • Holiday Inn, Eindhoven – badkamer LED spiegels
  • Van der Valk Hotels, diverse locaties – badkamer LED spiegels
  • Best Western hotel Nobis, Asten – badkamer LED spiegels
  • Congres en concert gebouw Elisabeth Center, Antwerpen, België – visagie spiegels
  • Andromeda Hotel, Oostende, België – badkamer LED spiegels
  • Hilton Garden Inn, Brussel, België – badkamer LED spiegels
  • AC hotel, Mainz, Duitsland
  • Aygulf Hotel, Frejus, Frankrijk – badkamer LED spiegels
  • Piscamar Beach Resort, Curacao – badkamer LED spiegels

mei 2018

Een ronde badkamer spiegel…een trendy look!

Ga mee met de trend en kies voor een stijlvolle ronde badkamer spiegel! Omdat een ronde badkamer spiegel steeds populairder wordt, hebben we onlangs een fraai, nieuw model met een diameter van 80 cm aan ons assortiment toegevoegd.

Deze ronde 80 cm badkamer LED spiegel is voorzien van rondom LED verlichting in de kleur 4000K en is voorzien van handige spiegelverwarming een een touch schakelaar.

maart 2018

American Hotel Amsterdam kiest voor spiegels van De Spiegelfabriek 

In de komende 6 maanden worden bijna 100 kamers van het fraaie American Hotel geheel gerenoveerd. Hierbij zal ook de badkamer een metamorfose ondergaan.

augustus 2017

Nu ook 90 cm en 160 cm brede badkamer spiegels direct uit voorraad leverbaar

Naast de breedte maten 80, 100, 120 en 140 cm biedt het merk Schaere nu ook diverse design badkamer spiegels aan in de maten 90 cm en 160 cm. Een welkome aanvulling!
Ook deze spiegels zijn direct uit voorraad leverbaar binnen 2-4 werkdagen. Bekijk hier de verschillende designs:

  • 90 cm badkamer spiegel
  • 160 cm badkamer spiegel

mei 2017

NIEUW! Infinity mirror / oneindige spiegel

Op zoek naar een infinity mirror? De infinity mirrors of oneindige spiegels van The Diamond X Collection geven een zeer fraai lichteffect en zijn bovendien geschikt voor in de badkamer.
Een infinity spiegel is een tweetal spiegels, opgezet in een recursieve manier, waardoor een reeks kleinere en kleinere reflecties worden gecreëerd die lijken weg te hebben in een oneindige afstand. Erg apart, zie het filmpje hieronder! Beschikbaar in de breedte maten: 50, 60, 70, 90 cm.

 

2016

Hotel Nassau Breda – uniek hotel met karakter

In de binnenstad van Breda zijn de 3 hofhuizen en de Kapel met honderden jaren geschiedenis fraai verbouwd tot het meest exclusieve hotel in de regio. De Spiegelfabriek mocht de badkamer spiegels met verlichting en verwarming leveren voor de 95 kamers. Opening in mei 2016.

januari 2016

NIEUW! Spiegel met geïntegreerd stopcontact

Het merk Schaere heeft een nieuw model LED spiegel aan het assortiment toegevoegd. Naast de ingebouwde verlichting, spiegelverwarming en sensor met dimfunctie beschikt deze spiegel ook over een geïntegreerd stopcontact. Deze kan gebruikt worden voor een föhn, electrische tandenborstel of scheerapparaat. Kortom, een uiterst complete spiegel die ook nog eens fraai oogt! Beschikbaar in de breedte maten: 80, 100, 120 en 140 cm.

oktober 2015

Holiday Inn Eindhoven – compleet gerenoveerde kamers

De ruim 200 kamers van dit 4* hotel worden compleet gerestyled, waarbij ook de badkamers worden aangepakt. Voor dit fraaie project mag De Spiegelfabriek de spiegels verzorgen. De keuze is hierbij gevallen op mooie hoge spiegels met geïntegreerde LED verlichting.
HI-Eindhoven-2

juli 2015

Visagiespiegels voor de opleiding visagie van ROC Amsterdam

De visagie ruimtes van de opleiding Visagie & Styling zijn deze zomer compleet vernieuwd en voorzien van ruim 20 professionele make-up spiegels. Gekozen is voor de variant met witte dimbare LED lampen, zodat het daglicht het best benaderd wordt.

mei 2015

Visagiespiegel voor Eyeworks

Voor de studio van Eyeworks in Amsterdam heeft De Spiegelfabriek een 100 cm brede visagiespiegel met LED lampen verzorgd.


maart 2015

Badkamer spiegelkasten met verwarming

Vanwege het brede assortiment badkamer spiegelkasten hebben wij hiervoor een aparte website ingericht, zie www.badkamerspiegelkasten.nl. Zie hier voor vele designs spiegelkasten met ingebouwde verlichting en praktische spiegelverwarming in de deuren. Zelfs een ingebouwd Bluetooth muzieksysteem met speakers behoort tot de mogelijkheden!


januari 2015

Maatwerk spiegels voor manoir restaurant Inter Scaldes**

Voor het hotel gedeelte van Inter Scaldes van patron-cuisinier Jannis Brevet heeft De Spiegelfabriek 12 fraaie spiegels op maat geleverd. Deze spiegels zijn voorzien van LED verlichting met strijklicht en een geïntegreerde make-up spiegel.
badkamerspiegel-op-maat-inter-scaldes


december 2014

Maatwerk spiegels voor Apollo hotel Amsterdam

Voor de restyling van de badkamers bij het Wyndham Apollo Amsterdam hotel heeft De Spiegelfabriek de LED spiegels met geïntegreerde spiegelverwarming verzorgd. Deze zijn geheel op maat vervaardigd.
maatwerkspiegel-apollo-amsterdam


augustus 2014

Spiegel met Bluetooth muzieksysteem

Nieuw in ons assortiment: spiegels met geïntegreerd Bluetooth muzieksysteem! Alle spiegels van het merk Schaere zijn optioneel verkrijgbaar met dit audio systeem. Hierbij heeft u de keuze uit 2 modellen: een instapmodel met 1 speaker of een in Duitsland vervaardigd systeem met 2 speakers. Het geheel is onzichtbaar weggewerkt achter de spiegel. Met uw Bluetooth apparaat streamt u eenvoudig muziek naar de speaker(s) achter de spiegel. Laat u verrassen door het volle geluid!

Zie hier voor meer informatie.
muziek-spiegel-3030-a-klein


juli 2014

Lichtspiegels voor Muziektheater Amsterdam in de Stopera

Voordat het nieuwe Operaseizoen van start gaat, worden de toiletgroepen in de Stopera compleet vernieuwd. Hierbij worden er mooie hoge spiegels met verticale geïntegreerde verlichting geplaatst. Dit zorgt ook in de sanitaire ruimtes voor een heus theater gevoel! Voor meer informatie zie: http://www.hegeman.com/abm-belbouw/nieuwe-toiletgroepen-nationale-opera-en-nationaal-ballet/

juni 2014

Bluetooth muzieksysteem

Binnenkort komt De Spiegelfabriek met een uniek Bluetooth muzieksysteem voor achter uw spiegel. Hiermee streamt u vanaf bijvoorbeeld uw smartphone eenvoudig muziek naar de versterker achter de spiegel. Dit systeem met 2 zogenaamde resonantie speakers verrast met een heerlijk geluid!

Dit systeem zal voor alle spiegels van het merk Schaere beschikbaar zijn. Hou onze website in de gaten voor de introductiedatum.

maart 2014

Dynamische spiegel in flagship store Hunkemöller Antwerpen

dynamische-passpiegelIn de winter bij -5° buiten een badpak passen is niet bepaald aantrekkelijk! Je kan je maar moeilijk inbeelden of de bikini van jouw keuze op een zonnig Canarisch strand jou net zo verleidelijk zal staan! Net daarom heeft Philips een van de paskamers van de flagshipstore uitgerust met intelligente systemen. Deze experience paskamer is voorzien van een spiegel van De Spiegelfabriek met dynamische verlichting (wit of gekleurd licht) en een aanwezigheidsdetector. In deze paskamer kan de klant een lichtsfeer kiezen die aangepast is aan de lingerie die zij wenst te passen. Een romantische sfeer voor sexy lingerie, een zomers sfeertje voor een badpak, of een relax stemming voor een knusse pyjama… Alles kan!

februari 2014

Maatwerk spiegels voor nieuw Holiday Inn hotel

In Amsterdam Zuidoost gaan binnenkort de deuren open van een nieuw Holiday Inn hotel. De Spiegelfabriek levert voor de sanitaire ruimtes op maat gemaakte spiegels met LED verlichting. Deze zijn allen voorzien van spiegelverwarming, zodat de hotelgasten geen last meer hebben van een beslagen spiegel, wel zo handig!

Schaere spiegels voor vakantiedorp in Zweden

In Österbymo in Zweden wordt een nieuw vakantiedorp aangelegd. De fraaie badkamers worden voorzien van verschillende varianten LED spiegels met spiegelverwarming van Schaere.


september 2013

De Spiegelfabriek sponsor van het PEARL Event 2013 in Jaarbeurs Utrecht

pearl-event-5Op 19 en 20 oktober wordt in Jaarbeurs Utrecht het multicolor lifestyle event PEARL gehouden voor muziek, lifestyle, fashion en beauty liefhebbers. De Spiegelfabriek is aanwezig met professionele VisagieSpiegels, zodat bezoekers een ware glamour behandeling kunnen ondergaan. Uiteraard uitgevoerd door professionele visagisten!

Verder worden er 2 fraaie visagie spiegels geveild voor het goede doel. Heb je de veiling misgelopen? Doe dan mee aan de facebook winactie en misschien win jij dan wel zo’n prachtige visagie spiegel!

juni 2013 

Wat zijn de voordelen van LED verlichting

Het gebruik van LED verlichting in spiegels heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en is sindsdien ook sterk verbeterd met het oog op lichtopbrengst en levensduur. Daarnaast heeft het het voordeel dat het lichtvlak qua grootte netjes kan meelopen met de breedte of hoogte van de spiegel. Dit in tegenstelling tot TL, waarbij je afhankelijk bent van de vaste maten TL buizen.

LED verlichting is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren, bijvoorbeeld warmwit (2700K) of wit (6000K). En dat is fijn, want zo kan je de verlichting van de spiegel laten meekleuren met de hoofdverlichting in de badkamer. Bij www.despiegelfabriek.eu stel je jouw eigen spiegel op maat samen qua afmeting en lichtdesign, maar bepaal je ook je eigen kleurwarmte; wit of warmwit.

Zie voor meer informatie over LED verlichting: Wikipedia.

Hulp of advies nodig?

Bel 035 – 888 4851 Wij helpen jou meteen verder

Stuur ons een e-mail Je krijgt zo snel mogelijk antwoord

Bezoek onze showroom! Ontdek jouw toekomstige spiegel

Winkelwagen
Close
Aan winkelwagen toegevoegd

Uw winkelwagen is leeg

ALLE PRODUCTEN

Hulp nodig? Chat met ons