Aanbieding!

Stijlvolle badkamerspiegel met fraaie directe en indirecte verlichting en verwarming – 100 cm breed

 • Dimbaar
 • Inclusief spiegel verwarming

 369,00  249,00

Aantal

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING MET…30% KORTING!

Deze 100 cm brede badkamer spiegel is werkelijk een eye-catcher! Aan de bovenzijde is een fraaie, smalle streep verlichting geplaatst. Deze geeft een egaal lichtschijnsel en heeft een hoge lichtopbrengst. Aan de onderzijde schijnt het strijklicht sfeervol over de muur en het wasmeubel.

 • Specificaties
 • Reviews
 • Technische tekening
 • Bezorging en betaling
 • Breedte 100 cm
  Hoogte 60 cm
  Diepte 4,2 cm
  Dikte spiegelglas 5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen
  Achterframe Gebouwd op een degelijk aluminium frame, welke is voorzien van geïntegreerde ophanggaten
  Verlichting Stijlvolle directe LED verlichting aan de bovenzijde en sfeervolle indirecte verlichting over de wand aan de onderzijde. Hoge lichtopbrengst, energiezuinig en lange levensduur
  24V 24V verlichting heeft een hogere lichtopbrengst en langere levensduur ten opzichte van 12V verlichting
  Met dimfunctie
  Spiegelverwarming
  Sensor schakelaar met dimfunctie In- en uitschakelen van de verlichting middels aan/uit sensorschakelaar met handige dimfunctie aan de rechter zijde van de spiegel (15-20 cm vrije ruimte benodigd)
  Wipschakelaar In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de rechter zijde van de spiegel (10 cm onder de sensorschakelaar, zie foto)
  Bluetooth muzieksysteem Optioneel verkrijgbaar met een ingebouwd Bluetooth muzieksysteem met 1 of 2 speakers. Neem voor meer informatie contact met ons op
  IP44
  CE
  Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Garantie 2 jaar
  Gratis verzekerde verzending
  Levertijd Slechts 1 tot 2 werkdagen

  Schaere - designated functionalitySensorschakelaar met dim functie
  De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar (rechter zijde van de spiegel). Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

  De sensorschakelaar is uitgerust met een dim functie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. De gekozen stand wordt automatisch opgeslagen. De sensor heeft een vrije ruimte nodig van 15 cm ivm de dimfunctie.

  Spiegelverwarming
  Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

  Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

  Productfoto
 • DHLBezorg informatie
  Dit artikel wordt gratis en verzekerd verzonden met DHL. De levertijd is slechts 1 tot 2 werkdagen. U ontvangt vooraf een email met daarin de track en trace informatie.


  B
  etaalwijzeBetaalmogelijkheden
  Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (Nederland)
  • Bancontact Mister Cash (België)
  • Overschrijving per bank
  • Achteraf Betalen (gratis)logo-Achteraf-betalen
  • PayPal (gratis)
  • Creditcard (gratis)


  Stichting Webshop KeurmerkHet retourproces

  Als klant in een webwinkel heeft u het recht om producten retour te sturen zonder opgaaf van reden en uw geld terug te krijgen. Dit dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons te worden aangegeven. De kosten van retourzending bij deze retouren zijn voor de klant. Indien u van ons een product hebt ontvangen, waarvan blijkt dat het niet aan uw verwachtingen voldoet, verzoeken we u aan ons een email te sturen waarin u dit kenbaar maakt. Wij zullen u een retournummer en retouradres geven. Zodra het product door ons in ontvangst is genomen en is gecontroleerd, zullen we het factuurbedrag terugstorten op het rekeningnummer van waar de betaling bij ons was ontvangen.


  Klantenservice De SpiegelfabriekHeeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
  Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

  • Nederland: 035-8884851 of info@designspiegels.nl
  • België: 03-8085077 of info@designspiegels.be