Showroom de spiegelfabriekOver ons


DesignSpiegels.nl is onderdeel van De Spiegelfabriek B.V. in Naarden. Sinds 2006 ontwerpen wij fraaie en innovatieve spiegels met verlichting. Hierbij verzorgen we het totale traject van ontwerp tot kwaliteitscontrole en distributie naar onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Naast ons eigen label bieden we LED spiegels aan van andere trendsettende Europese fabrikanten.

In ons assortiment hebben wij een grote verscheidenheid aan badkamer spiegels. Niet alleen qua licht design en de vele formaten, maar meer nog qua praktische opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, stopcontact, sensor schakelaar en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk spiegels met verlichting kunt u online via deze website bestellen!

Eerst advies nodig? Bel ons op 035-888 4851 of kom langs in onze showroom! Hier kunt u een selectie van onze (maatwerk) spiegels en spiegelkasten komen bekijken. Ons adres is:

De Spiegelfabriek B.V.
Rubberstraat 12
1411 AL NaardenKlantenservice De Spiegelfabriek

Alle Schaere spiegels hebben wij hier op voorraad en kunnen desgewenst direct worden meegenomen. De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Levering
Onze artikelen worden direct vanuit ons magazijn of vanaf de fabriek bij onze klanten bezorgd. Aflevering binnen Nederland en België is daarbij geheel gratis!
In een enkel geval kan het voorkomen dat een artikel niet in goede orde wordt ontvangen in verband met bijvoorbeeld glasbreuk. In dit geval vernemen wij dit uiteraard graag en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw exemplaar wordt bezorgd!
De levertijd bedraagt, afhankelijk van het spiegelmodel, 2 tot 8 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Showroom de spiegelfabriek

Montage
Onze artikelen worden aansluitklaar geleverd. De bijgevoegde montage handleiding leidt u aan de hand van duidelijke stappen door de eenvoudige installatie.

Ons doel
Het aanbieden van hoogwaardige en attractieve design spiegels tegen betaalbare prijzen. Design spiegels voor in de badkamer hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden u voor een aantrekkelijke prijs een opvallende badkamerspiegel.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten! 

Voorraad De Spiegelfabriek