Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met spiegelverwarming

Wanneer je op zoek bent naar een spiegel voor in jouw badkamer, dan is een spiegel met verwarming misschien wel iets voor jou. Onze verwarmde badkamerspiegels zien er niet alleen luxe en modern uit, een spiegel met verwarming is ook nog eens effectief en handig in gebruik! Een verwarmde spiegel in jouw badkamer? Lees hieronder meer over de werking en voordelen van een badkamerspiegel met verwarming en ontdek ons ruime assortiment spiegels met spiegelverwarming.

Waarom een badkamerspiegel met verwarming?

Veel mensen zien het als een vervelende eigenschap van een badkamerspiegel: het beslaan van de badkamerspiegel tijdens het nemen van een bad of douche. Deze condens ontstaat zodra warme lucht in aanraking komt met de spiegel. Er zijn enkele huis-tuin-en-keuken oplossingen voor te bedenken, maar dat moet je onderhouden wil het continu effectief zijn. Er is gelukkig ook een eenvoudigere oplossing om beslagen spiegels in de badkamer te voorkomen, namelijk een verwarmde badkamerspiegel! Ben jij ook nieuwsgierig naar onze badkamer spiegels verwarmd? Neem snel een kijkje en zorg voor een complete badkamer! Weg met die beslagen spiegels! 

Hoe werkt een spiegel met spiegelverwarming?

Dankzij de spiegelverwarming wordt voorkomen dat de spiegel beslaat. De lucht in de badkamer wordt normaliter warmer wanneer je een warme douche of bad neemt. De badkamerspiegel is op dat moment nog koud en dat zorgt voor condens op het oppervlak. Ook wanneer je klaar bent met douchen, blijft de spiegel vaak nog langere tijd beslagen, waardoor hij niet bruikbaar is. Natuurlijk kun je hem met een handdoek droog vegen, maar vaak zorgt dat voor strepen en een vertekend spiegelbeeld. Niet ideaal dus.

Wat is spiegelverwarming?

Spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel op temperatuur blijft, waardoor deze niet beslaat. Met een badkamerspiegel met spiegelverwarming ben je voorgoed af van beslagen spiegels. De spiegel heeft aan de achterzijde een dunne folielaag met een raster van draden, vergelijkbaar met de achterruit van een auto. Hierdoor krijgt het spiegeloppervlak een iets hogere temperatuur dan de omgevingstemperatuur. Door dit temperatuurverschil zal er op de badkamerspiegel geen condens ontstaan. Bekijk de led spiegel met verwarming 120cm bijvoorbeeld. Een luxe, moderne en functionele verwarmde badkamer spiegel voor in jouw badkamer! Zo kun je de spiegel altijd praktisch gebruiken en blijft hij langer schoon.

Heeft de spiegelverwarming een schakelaar?

De verwarming in de spiegel kan geactiveerd worden door middel van een aan/uit schakelaar, zoals bij de luxe badkamer spiegel van Schaere. Daarnaast is het mogelijk om de verwarming in en uit te schakelen met een handbeweging langs een infrarood sensor. Badkamer spiegel condensvrij? Neem snel een kijkje naar ons ruime assortiment! 

Spiegel met verwarming kopen

Klinkt bovenstaande omschrijving als dé oplossing voor jou? Selecteer dan in de linkerkolom naast onze producten de gewenste breedte van de spiegel met verwarming. Hierbij kun je ook aangeven of je nog meerdere extra opties wilt, zoals geïntegreerde led verlichting, Bluetooth muzieksysteem of een spiegel met stopcontact. Alle spiegels met spiegelverwarming die aan jouw wensen voldoen, verschijnen in het overzicht hieronder. Dit maakt het voor jou makkelijker om een keuze te maken in ons ruime assortiment. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel extra opties voor badkamerspiegels. Een badkamerspiegel met verwarming is er daar één van en is ontzettend handig in gebruik. Wil je nou meerdere opties met elkaar combineren? Wil je spiegelverwarming? Badkamers, slaapkamers… Je kunt deze luxe spiegels overal plaatsen. 

Offerte aanvragen voor een spiegel met spiegelverwarming op maat?

Heb je speciale wensen voor jouw spiegel met verwarming? Bij ons kun je een offerte aanvragen voor een spiegel op maat. Dit kunnen ook spiegels zijn met spiegelverwarming. Geef de gewenste extra opties en grootte van de spiegel door en wij zorgen voor een spiegel op maat. Advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Service van Designspiegels.nl

Heb je de gewenste badkamerspiegel met verwarming gevonden? Deze kun je eenvoudig bij ons bestellen. Daarnaast profiteer je van gratis verzending én een snelle levering op al jouw verwarmde badkamerspiegel. Vaak kun je binnen 1 tot 2 werkdagen je nieuwe badkamerspiegel met verwarming al in huis hebben. Meer informatie over onze service? Lees onze veelgestelde vragen, over ons pagina of neem contact op met onze klantenservice. Badkamer spiegels verwarmd koop je bij Designspiegels.nl! Spiegelverwarming aansluiten? Spiegelverwarming op maat? Als je advies nodig hebt, staan wij je graag te woord. 

Andere categorieën: