Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met muziek

Genieten van muziek in de badkamer? Met het geïntegreerde audio systeem stream je eenvoudig muziek via Bluetooth van jouw telefoon of tablet naar de hifi speakers achter de spiegel. De badkamerspiegel met muziek is uniek in zijn soort. Wil jij ook graag rustig de dag beginnen met je favoriete muziek onder de douche?

Voor de spiegels van het merk Schaere bieden wij twee verschillende muzieksystemen aan. Een in Duitsland vervaardigd systeem met twee speakers of een instapmodel met één speaker. Beide systemen staan garant voor heerlijk luisterplezier!

Liever een ander licht design spiegel met muziek? Dat kan! Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wie van muziek houdt, staat ermee op en gaat ermee naar bed. Is het eerste wat jij ‘s ochtends doet het aanzetten van de radio of je favoriete afspeellijst?

Als je een echt ochtendpersoon bent, dans je waarschijnlijk heerlijk door het huis. Muziek zorgt ervoor dat je lekker wakker kunt worden. Aangezien we ‘s ochtends een groot gedeelte van de ochtend in de badkamer staan, is muziek in de badkamer ideaal. Dat is mogelijk met een badkamerspiegel met muziek. Met een geïntegreerd audio systeem stream je eenvoudig muziek via Bluetooth naar de HiFi speakers achter de spiegel. De spiegel met Bluetooth muzieksysteem is uniek in zijn soort.

Het zou toch heerlijk zijn om ‘s ochtends of ‘s avonds te genieten van je favoriete muziek onder de douche?

Hoe werkt een badkamerspiegel met muziek?
Badkamerspiegels met muziek zijn vaak voorzien van muzieksystemen die worden in- en uitgeschakeld middels een aan-uit knop. Wanneer het systeem is ingeschakeld, stream je eenvoudig muziek van een Bluetooth apparaat, zoals een iPad of telefoon, naar de Bluetooth ontvanger van het audiosysteem. Met deze slimme, snelle handeling geniet je van heerlijke muziek in de badkamer.

Diverse opties bij badkamerspiegels met audiosysteem
De spiegel met Bluetooth is al een nuttige uitvinding, maar er zijn steeds meer ‘slimme spiegels’. De aan-uit knop voor het muzieksysteem van de spiegel met muziek is vaak dezelfde knop voor het inschakelen van de geïntegreerde spiegelverwarming. Wanneer je kiest voor een badkamerspiegel met muziek, kies je ook direct voor de handige spiegelverwarming. Deze unieke functie zorgt ervoor dat je spiegel nooit meer beslaat. Daarnaast zijn er nog meer opties, zoals spiegels met warm witte LED verlichting, spiegels met digitale klok en spiegels met geïntegreerde make-up spiegels.

Ons assortiment badkamerspiegels met muziek
In ons assortiment vind je spiegels met muziek van de merken Schaere, The Diamond X Collection en Lux. Voor de spiegels van het merk Schaere bieden wij twee verschillende muzieksystemen aan. Een in Duitsland vervaardigd systeem met twee speakers of een instapmodel met één speaker. Beide systemen staan garant voor heerlijk luisterplezier! Benieuwd naar deze spiegels? Bekijk dan eens de badkamerspiegel met muziek 100×60 cm of badkamerspiegel met muziek 120×60 cm.

Liever een ander licht design spiegel met muziek? Dat kan! Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Service van Designspiegels.nl
Wil jij ‘s ochtends terwijl je je tanden poetst of make-up doet genieten van heerlijke muziek? Dan raden we een spiegel voorzien van geïntegreerde bluetooth systeem en speakers aan. Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending én een snelle levering. Vaak kun je binnen 2 tot 3 werkdagen je nieuwe badkamerspiegel met muziek al in huis hebben. Advies nodig of wil je extra informatie over onze badkamerspiegels met muziek (op maat)? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of over ons pagina.