Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegelkast met verlichting

Ben jij op zoek naar een nieuwe luxe badkamer spiegelkast? Dan ben je bij DesignSpiegels.nl aan het juiste adres. In het menu aan de linkerzijde kun je filteren op een aantal opties en maten. Klik op de verschillende producten om details van de spiegelkasten met verlichting te bekijken. Het volledige assortiment badkamer spiegelkasten met led verlichting van DesignSpiegels.nl tref je hieronder.

Waarom een spiegelkast met verlichting?

Dankzij de spiegelkast met verlichting heb je altijd genoeg LED verlichting in je badkamer. Hierdoor kun je gemakkelijk je make-up doen, jezelf scheren en je haar in model brengen, ook al het nog donker is buiten. De verlichting in de spiegelkast komt in het wit.

Naast de ingebouwde led verlichting, is de spiegelkast erg functioneel als het gaan om opbergruimte. De badkamer spiegelkasten met verlichting beschikken namelijk allemaal over plankjes waar je je spullen op kwijt kan. Denk bijvoorbeeld aan tandenborstels, een scheerapparaat, make-up, een haarborstel en een pincet. Dankzij de opbergruimte achter de spiegel is het netjes houden van je badkamer een stuk makkelijker.

Ons assortiment spiegelkast met verlichting

Bij DesignSpiegels vind je diverse soorten luxe badkamer spiegelkasten met verlichting. Zo kan je kiezen voor een badkamer spiegelkast met de verlichting bovenaan de spiegel, aan de zijkanten van de spiegel of geheel rondom de spiegel. De badkamer spiegelkast komt standaard met een stopcontact, soft scharnieren en een sensor. Daarnaast kan je kiezen voor meerdere handige gadgets zoals een spiegelkast met verwarming, een klok en en bluetooth systeem. Je kan je badkamer spiegelkast met verlichting dus zo luxe maken als je zelf wilt!

De spiegelkast met verlichting is verkrijgbaar in diverse maten: 40 cm, 50 cm, 60 cm, 65 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm en 160 cm. Daarnaast kan je kiezen voor een spiegelkast met verlichting van 1 deurs, 2 deurs, of 3 deurs. Of je nou een grote badkamer hebt, of een kleine; bij DesignSpiegels.nl vind je altijd wel een passende badkamer spiegelkast.

Service van DesignSpiegels.nl

Heb jij een badkamer spiegelkast met verlichting gevonden Bij DesignSpiegels.nl. Via onze website kun je deze gemakkelijk en snel bestellen. Je hoeft nooit lang te wachten want je profiteert namelijk altijd van een snelle levering. Heb je bedenktijd nodig? Bij DesignSpiegels.nl krijg je standaard 14 dagen de tijd om een keuze te maken.

Wanneer je de spiegelkast met verlichting voor in de badkamer liever eerst in real-life wilt zien, kan je langskomen in onze showroom. De showroom bevindt zich in Naarden. Wij helpen je hier graag met het vinden van de juiste badkamer spiegelkast! Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen bij vragen.