Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Ronde badkamerspiegels

Het is de trend van het moment: de ronde spiegel!

In het hele huis komt de ronde spiegel tot z’n recht… Van een grote ronde spiegel boven de open haard tot een kleine ronde spiegel in de gang. Dan kan de ronde spiegel in de badkamer natuurlijk niet achterblijven. Heel lang kozen veel mensen standaard voor een rechthoekige badkamerspiegel, maar daar komt nu verandering in! De ronde badkamerspiegel zorgt namelijk voor een speelse, stijlvolle uitstraling in de badkamer. De ronde badkamerspiegel is een trend, die we steeds vaker zien terugkomen. Ontdek hieronder de ronde badkamerspiegels van Designspiegels.nl! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ronde spiegel met verlichting
Een ronde badkamerspiegel moet niet alleen decoratief zijn, je wilt natuurlijk ook een functionele spiegel. Dat kan met een spiegel met (LED) verlichting en spiegelverwarming!

Al onze spiegels zijn voorzien van verlichting, zodat je perfect licht hebt bij het scheren of make-uppen. Daarnaast zijn vrijwel alle ronde spiegels in ons assortiment voorzien van spiegelverwarming. Daardoor heb je nooit last van een beslagen spiegel als je uit de douche komt. Vind jij het fijn om je te scheren of make-uppen in een vergrotende spiegel? Kies dan voor de ronde badkamerspiegel met LED en vergrotingsspiegel. Deze geïntegreerde make-up spiegel vergroot drie keer.

Ons assortiment ronde badkamerspiegels
In ons assortiment hebben we ronde badkamerspiegels in diverse afmetingen, want geen enkele badkamer is hetzelfde. Heb je een kleine badkamer? Dan zal je keuze waarschijnlijk vallen voor een kleine ronde spiegel, maar een grote ronde spiegel zou je badkamer ook optisch groter kunnen laten lijken. Het is maar net wat er in je badkamer past! Heb je een grote badkamer? Kies dan voor een grote spiegel van 100 cm. Hierbij heb je in ons aanbod keuze tussen een ronde spiegel met mat zwarte lijst of gepolijste randen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze zwarte, ronde spiegel met verlichting én verwarming. Ook onze ronde spiegel met indirecte verlichting is een stijlvolle aanwinst in je badkamer.

Service van Designspiegels.nl
Wil je een stijlvolle, ronde spiegel kopen voor in je badkamer? Dan ben je bij Designspiegels.nl aan het juiste adres! Door ons ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt, en anders kunnen wij een spiegel op maat leveren!