Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Make-up spiegels

Een mooie make-up spiegel kan een echte toevoeging zijn binnen jouw badkamer of slaapkamer. Het opdoen van make-up is een precisiewerkje waarbij goede verlichting essentieel is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw make-up er binnenshuis heel anders uitziet dan wanneer je buiten bent. Bij Designspiegels.nl hebben wij een aantal mooie make-up spiegels waarmee het optutten een stuk aangenamer wordt. Daarnaast hebben wij led make-up spiegels met een vergrote werking. Bekijk onze fijne exemplaren en kies de beste make-up spiegel voor bij jou thuis! 

Waarom een make-up spiegel met verlichting?

Wanneer je een donkere badkamer hebt is een goed verlichte make-up spiegel erg belangrijk. Je wilt natuurlijk geen scheve lijnen in je gezicht. Wij hebben verschillende spiegels met goede verlichting. 

Wat is de beste make-up spiegel met verlichting?

Onder goede verlichting verstaan we verlichting die de minste schaduwvorming veroorzaakt. Om dit te bewerkstelligen dient het licht niet van boven te komen, maar van voren. Bekijk de 3x vergrotende scheerspiegel/ make-up spiegel bijvoorbeeld. Deze multifunctionele ronde spiegel is fijn voor hem, maar ook voor haar. Je kunt hem namelijk ook erg goed gebruiken bij het scheren van jouw baard. De vergrotende make-up spiegel is perfect voor in jouw badkamer. Neem snel een kijkje naar deze spiegel met led lichten en laat je inspireren. 

Kan ik een spiegel met ingebouwde make-up spiegel op maat bestellen?

Een make-up spiegel is veel meer dan een spiegel waar waarin we kijken wanneer we onze make-up aanbrengen. Deze vaak vergrotende spiegel creëert een effect waardoor je jouw gezicht dichterbij ziet dan bij een normale spiegel. Zo kun je de spiegels prima gebruiken om je wenkbrauwen te epileren, je baard mee te scheren of je huid grondig te reinigen. Wij hebben onder andere spiegels met een diameter van 15 cm en 20 cm. Je kunt bij Designspiegels.nl ook spiegels op maat bestellen. Perfect wanneer jouw badkamer meubel een bijzondere maat heeft. Op zoek naar mooie spiegels? Bekijk ons aanbod en kies de perfecte make-up spiegel! 

Kan ik een losse make-up spiegel op een hoofdspiegel plakken?

Wanneer je al een mooie spiegel hebt en er graag nog een extra make-up of scheerspiegel naast zou willen, dan is de ronde scheerspiegel make-up spiegel, 20 cm, 3x vergrotend misschien wel iets voor jou. Deze make-up spiegel zonder verlichting is klein, maar perfect om jouw make-up in te doen. Daarnaast werkt de spiegel 3 keer vergrotend. Een andere oplossing is om een losse make-up of scheerspiegel op de hoofdspiegel te plakken. Zo kan je zelf de beste positie qua hoogte bepalen. Enkele van deze spiegels staan op een voet, zodat ze zichtbaar zijn. Make-up spiegel op badkamerspiegel plakken? Wij hebben verschillende spiegels waarmee dit kan! 

Service van Designspiegels.nl

Ben je op zoek naar een mooie en praktische make-up spiegel voor in jouw badkamer? Dan zal je bij Designspiegels.nl zeker vinden wat je zoekt. Al onze spiegels zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor je kunt kiezen uit verschillende kwalitatieve make-up spiegels. Mocht je tijdens het online make-up spiegels kopen vragen krijgen over onze service, neem dan gerust een kijkje tussen de veelgestelde vragen en de algemene voorwaarden.  Wanneer je een luxe make up spiegel met led bij Designspiegels.nl bestelt kan je rekenen op een goede service. Daarnaast bieden wij jou gratis verzending en streven wij naar een snelle levering van onze spiegels.  Mocht je niet tevreden zijn met de make-up spiegel, geen probleem. Je kunt de spiegel 14 dagen na de levering geheel vrijblijvend terugsturen. Wel op de voorwaarden dat de spiegels heel en ongebruikt zijn. Het maakt niet uit of je kiest voor een staande spiegel, scheerspiegel rond, compacte make up spiegel, cosmeticaspiegel met verlichting of spiegel met vergrotende werking, bij Designspiegels.nl vind je het allemaal.  Ons complete assortiment in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze showroom in Naarden! Hier vertellen we je graag meer over onze spiegels met zwarte lijst.