Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met verlichting

Onze badkamerspiegels met verlichting komen in diverse soorten, maten en opties.

In de badkamer is een functionele spiegel van groot belang. Verlichting is een belangrijk onderdeel van de functionaliteit van een badkamerspiegel en daarom bieden wij een groot assortiment badkamerspiegels met verlichting. Onze badkamerspiegels met verlichting zijn voorzien van duurzame LED verlichting. Die is zuinig in gebruik én van goede kwaliteit!

Badkamerspiegel met LED verlichting
Badkamerspiegels worden steeds meer uitgerust met innovatieve technieken. Voorheen werden badkamerspiegels vooral voorzien van TL verlichting. Onze badkamerspiegels met verlichting zijn allemaal uitgerust met LED verlichting. Met een spiegel met LED verlichting kies je voor duurzaamheid, omdat de verlichting zuinig in gebruik en van uitstekende kwaliteit is. Voorheen had LED verlichting een slecht imago door het felle, witte licht, maar dat heeft plaatsgemaakt voor een mooie, warme witte sfeer.

Ingebouwde directe of indirecte verlichting?
Je kunt kiezen uit twee typen badkamerspiegels met verlichting: ingebouwde directe of indirecte verlichting. Als je kiest voor ingebouwde, directe verlichting kun je het licht optimaal benutten. Het licht schijnt namelijk direct van voren op het gezicht, waardoor er minimale schaduw ontstaat. Spiegels met indirecte verlichting geven daarentegen met name veel sfeerverlichting over de wand en het wasmeubel. Wil je het beste van beide? Dat kan! Kies dan voor een badkamer spiegel met een combinatie van directe en indirecte verlichting.

Horizontale of verticale verlichting?
Bij ingebouwde verlichting kan de verlichting rondom, horizontaal of verticaal geplaatst zijn. Wat is het verschil tussen rondom, verticale en horizontale verlichting?

Verticale verlichting, die links en rechts op de spiegel geplaatst is, geeft goed en praktisch licht in het gezicht. Dat is handig bij onder andere het aanbrengen van make-up, omdat je geen last hebt van een schaduw in het gezicht. Horizontale verlichting is vaak een lichtbalk bovenin de spiegel. Dit oogt strakker dan twee losse lichtbalken, zoals bij verticale verlichting. Wel is de verlichting iets minder praktisch. Bij rondom LED verlichting profiteer je van beide voordelen!

Service van Designspiegels.nl
Op zoek naar een mooie badkamerspiegel met verlichting? Wanneer je eens een badkamerspiegel met verlichting hebt gehad, wil je nooit meer zonder verlichting. Bij Designspiegels vind je verlichte badkamerspiegels van goede kwaliteit met LED lampen. Deze kun je eenvoudig bestellen. Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending én een snelle levering. Vaak kun je binnen 1 tot 2 werkdagen je nieuwe badkamerspiegel met LED verlichting al in huis hebben.

Daarnaast kun je bij ons ook slagen voor spiegels met spiegelverwarming of spiegels met stopcontact.

Advies nodig of wil je meer informatie over deze badkamerspiegels met verlichting? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of over ons pagina.