Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegelkast 90 cm

Ben je specifiek op zoek naar een spiegelkast met een breedte van 90 cm? Dan zul je deze ongetwijfeld vinden bij DesignSpiegels.nl. Wij hebben diverse fraaie spiegelkasten (90 cm) zonder en mét verschillende opties en extra’s. Daarnaast kunnen wij ook een spiegelkast op maat voor je maken. Zo weet je altijd dat je de juiste spiegelkast in huis haalt. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Waarom een spiegelkast (90 cm) kopen?

Een spiegelkast biedt vele voordelen. Het is immers een spiegel én kast in één. Je kunt er je toiletspullen in opbergen, waardoor je minder kastruimte elders nodig hebt. Dit is praktisch, helemaal als je een kleine badkamer hebt en de ruimte verstandig moet indelen. Bovendien heb je je toiletspullen binnen handbereik. Al met al haal je nog meer uit je spiegel. 

Onze collectie spiegelkasten 90 cm 

Bij DesignSpiegels.nl vind je diverse spiegelkasten (90 cm), mét en zonder extra opties. Onze aluminium badkamerspiegelkast 90x60 cm bijvoorbeeld, is een eenvoudige maar fraaie spiegelkast 90 cm met een nette afwerking. De deuren zijn dubbelzijdig gespiegeld en aan de binnenzijde van de spiegelkast bevinden zich twee glazen plankjes welke traploos verstelbaar zijn. 

 

Liever een spiegelkast 90 cm met meer functies? Wellicht is onze badkamerspiegelkast 90x60 cm met LED verlichting, verwarming, sensor en scheerstopcontact dan iets voor je. Door de maar liefst 252 rondom geplaatste LEDs, heeft deze spiegel (90 cm) een zeer hoge lichtopbrengst. Dit is erg fijn bij het scheren of make-uppen. Daarnaast heeft deze spiegel verwarmde spiegeldeuren, zodat je altijd een condensvrije spiegel hebt - bijvoorbeeld tijdens en na het douchen. Tot slot is deze spiegelkast (90 cm) voorzien van binnenverlichting en een scheerstopcontact. Dit stopcontact kan ook gebruikt worden als de verlichting van de spiegel is uitgeschakeld. 

Spiegelkast op maat

Lukt het je maar niet om de ideale badkamerspiegelkast 90 cm te vinden? Weet dan dat je bij DesignSpiegels ook een spiegelkast op maat kunt laten maken. Je bepaalt zelf de breedte en de hoogte en je hebt keuze uit vele opties, denk aan verlichting, verwarming, scheerspiegel, digitale klok, dimfunctie, stopcontact en zelfs een Bluetooth muzieksysteem. Onze spiegelkasten op maat worden volledig uit aluminium geproduceerd, welke in de gewenste kleur kunnen worden afgewerkt. Aluminium is niet onderhevig aan vocht en daarmee een fijn materiaal voor de badkamer. 

Service van DesignSpiegels.nl

Wil jij een spiegelkast 90 cm kopen? Dan zit je goed bij DesignSpiegels.nl. Wij hebben diverse badkamerspiegelkasten in 90 cm op voorraad, welke je snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen. En mocht de ideale spiegelkast (90 cm) er niet tussen zitten, dan kun je altijd nog een spiegel op maat laten samenstellen. 


Wij bezorgen al onze spiegelkasten geheel gratis bij je thuis. Koop je een spiegel, dan heb je altijd 14 dagen bedenktijd - mocht de twijfel toch toeslaan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. En vergeet niet onze SALE pagina te bekijken voor extra scherpe aanbiedingen.