Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegelkast met klok

Zou je de tijd ook in de badkamer bij de hand willen hebben? Bekijk dan snel ons assortiment spiegelkast met bluetooth! De spiegelkasten zijn voorzien van een klok met witte cijfers. Deze vind je in de spiegeldeur. Deze variant spiegelkast is uniek in zijn soort!
Een spiegelkast met klok is verkrijgbaar in de breedte maten 40 en 50 cm en is standaard voorzien van spiegelverwarming, een intern scheerstopcontact en een aan-uit sensor schakelaar. De 50 cm brede spiegelkasten zijn daarnaast optioneel bestelbaar met een bluetooth muzieksysteem met 2 waterdichte speakers van elk 40W.

Waarom een spiegelkast met klok?

Wanneer je je ‘s ochtends aan het klaarmaken bent voor werk, is het handig om een klok in de buurt te hebben zodat je niet te laat komt. Daarom hebben wij bij DesignSpiegels de spiegelkast met klok in het assortiment. Dankzij deze badkamer spiegelkast heb je nooit meer een excuus om te laat te komen op afspraken zoals dinertjes of meetings bijvoorbeeld. Door de strakke witte cijfers onderaan de spiegel heeft de spiegelkast een luxe uitstraling. In de spiegelkasten kun je spullen kwijt als tandenborstels, make-up, een scheerapparaat en bijvoorbeeld medicijnen. Ideaal! Zo blijft je badkamer opgeruimd en raak je minder snel je spullen kwijt.

Het assortiment spiegelkast met klok

In het assortiment van DesingSpiegels.nl vind je spiegelkasten in twee verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen voor de spiegelkast met klok in de maten 40 x 60 cm of 50 x 70. Beide maten spiegelkasten met klok, vind je met andere mooie accessoires. Zo beschikken de spiegelkasten over een verwarming. De verwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat tijdens het douchen. Hierdoor kan je altijd de tijd blijven zien, ook tijdens het douchen! Daarnaast vind je in de spiegelkasten ook led verlichting, een sensor en een stopcontact. Je ochtend- en avondritueel wordt een feestje dankzij de luxe badkamer spiegelkasten van DesignSpiegels.nl. Op zoek naar nog scherpere prijzen? Bekijk dan onze sale!

Service van DesignSpiegels.nl

Heb je een spiegelkast met klok gevonden voor in je badkamer? Dan kan je deze snel en makkelijk bestellen via onze website. Je profiteert bij ons altijd van de scherpste prijzen en snelle levering. Heb je na het ontvangen van het product bedenktijd nodig? Dan is dat geen probleem. Bij DesingSpiegels.nl krijg je 14 dagen de tijd om een keuze te maken. Zou je onze producten in real-life willen bekijken? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom in Naarden. Hier helpen wij je graag met het maken van een keuze. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen wanneer je vragen hebt over onze producten.

Andere categorieën: