Aanbieding!

Badkamerspiegel met indirecte verlichting, verwarming, sensor en dimfunctie 80×60 cm

 • Schijnt sfeervol over de wand en het wasmeubel
 • Inclusief spiegelverwarming

 239,00

Aantal

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING MET...20% KORTING!

Deze badkamer spiegel van 80 cm breed geeft zowel naar boven als onderen sfeervolle verlichting over de wand en het wasmeubel. Met de ingebouwde dim functie creëert u eenvoudig de juiste sfeer!

 • Specificaties
 • Reviews
 • Technische tekening
 • Bezorging en betaling
 • Breedte 80 cm
  Hoogte 60 cm
  Diepte Slechts 3 cm
  Dikte spiegelglas 5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen
  Achterframe Gebouwd op een degelijk aluminium frame, welke is voorzien van geïntegreerde ophanggaten
  Verlichting Aan de boven- en onderzijde voorzien van warm witte hi-power LED verlichting , hoge lichtopbrengst, energiezuinig en lange levensduur. Deze verlichting schijnt erg fraai en sfeervol over de wand (strijklicht)
  24V 24V verlichting heeft een hogere lichtopbrengst en langere levensduur ten opzichte van 12V verlichting
  Met dimfunctie
  Spiegelverwarming
  Touch sensor schakelaar met dimfunctie In- en uitschakelen van de verlichting middels aan/uit touch sensorschakelaar met handige dimfunctie aan de rechter zijde van de spiegel
  Wipschakelaar In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de rechter zijde van de spiegel (10 cm onder de sensorschakelaar, zie foto)
  Bluetooth muzieksysteem Optioneel verkrijgbaar met een ingebouwd OrangeAudio Bluetooth muzieksysteem met 2 hifi speakers. Voeg in de Winkelmand eenvoudig het muzieksysteem aan je bestelling toe. En wij zorgen er voor dat deze vakkundig bij je bestelde spiegel wordt ingebouwd!
  IP44
  CE
  Inclusief montagemateriaal en handleiding
  Garantie 2 jaar
  Gratis verzekerde verzending
  Levertijd Slechts 1 tot 2 werkdagen

  Schaere - designated functionalityLED verlichting
  De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels de touch sensor aan de rechter zijde van de spiegel. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

  Touch sensorschakelaar met dimfunctie
  De touch sensor bevindt zich aan de rechter zijde van de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Handig! Met een korte aanraking van de sensor gaat de verlichting aan en uit. Door de vinger langer op de sensor te houden wordt de verlichting gedimd. Deze gedimde stand wordt automatisch opgeslagen.

  Spiegelverwarming
  Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

  Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

  Productfoto
 • DHLBezorg informatie
  Dit artikel wordt gratis en verzekerd verzonden met DHL. De levertijd is slechts 1 tot 2 werkdagen. U ontvangt vooraf een email met daarin de track en trace informatie.


  B
  etaalwijzeBetaalmogelijkheden
  Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

   • iDeal (Nederland)
   • Bancontact Mister Cash (België)
   • Overschrijving per bank
   • AfterPay (gratis)
   • In3, in 3x betalen met 0% rente (gratis)
   • PayPal (gratis)
   • Creditcard (gratis)


  Stichting Webshop KeurmerkHet retourproces

  Als klant in een webwinkel heeft u het recht om producten retour te sturen zonder opgaaf van reden en uw geld terug te krijgen. Dit dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons te worden aangegeven. De kosten van retourzending bij deze retouren zijn voor de klant. Indien u van ons een product hebt ontvangen, waarvan blijkt dat het niet aan uw verwachtingen voldoet, verzoeken we u aan ons een email te sturen waarin u dit kenbaar maakt. Wij zullen u een retournummer en retouradres geven. Zodra het product door ons in ontvangst is genomen en is gecontroleerd, zullen we het factuurbedrag terugstorten op het rekeningnummer van waar de betaling bij ons was ontvangen.


  Klantenservice De SpiegelfabriekHeeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!
  Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

  • Nederland: 035-8884851 of info@designspiegels.nl
  • België: 03-8085077 of info@designspiegels.be